van schaik grafimedia

Blog

3D animatiefilm Minirooftop

door David Soekana in Nieuwe media

Verander uw warme kamer snel in een aangename omgeving, Minirooftop is de eenvoudige oplossing voor een verkoelend klimaat in uw dakkapel. Door de opzet van het systeem is Minirooftop snel en eenvoudig in installatie. Om te laten zien hoe eenvoudig dit systeem is, heeft VSGM een complete 3D animatie gemaakt van het installeren van de zogehete ‘minirooftop’.... Bekijk het volledige artikel »

PINCA, service en gemak

door Frank Ott in Nieuwe media

Met inzet van de Pinca applicatie bent u in staat om uw documenten eenvoudig te beheren, bewerken en te bestellen. Door gebruik te maken van de Pinca applicatie heeft u 24 uur per dag / 7 dagen per week het overzicht over al uw uitingen en documenten. Beheer uw huisstijl, bestel snel en efficiënt, voer aanpassingen zelf door en bespaar veel tijd en geld.... Bekijk het volledige artikel »

Layar maakt offline lezen digitaal en dynamisch

door Suzanne van Groeningen in Nieuwe media

Sinds 2006 geeft Konijnendijk Mode uit Zuid-Beijerland elk voor- en najaar een modemagazine uit. Deze wordt verstuurd naar ongeveer 36.000 bestaande klanten. De voorjaarseditie van 2014 is door ons voorzien van Layar.... Bekijk het volledige artikel »